Leiligheten

HR688 er en penthouseleilighet med to soverom, kjøkken, bad, stue og stor solrik terrasse og ligger i Polaris Worlds golfresort Hacienda Riquelme.

Leiligheten ligger fantastisk plassert med 50 meter til første tee og driving range, og 150 meter fra resortsenteret med restaurant og proshop. I tillegg til dette kan man nyte en nydelig utsikt over banens hull 8 og 9, samt middelhavet i horisonten.

Soverom 1 har en dobbelseng, mens soverom 2 har to enkle senger som kan settes sammen til en dobbel.

Utstyr: Fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, vaskemaskin, terrassemøbler, solsenger, satelitt-tv, bredbånd, air condition, sentralfyring, sengetøy, håndklær.

NB! Ligger kun ca. 200 meter fra leilighet HR271.

Hacienda Riquelme

HR688 har en meget god beliggenhet på golfresortet med sin umiddelbare nærhet til alle fasiliter. Det ligger også et stort svømmebasseng rett bortenfor leiligheten og fra terrassen kan du følge spillet på hull 8 og 9 samt nyte den flotte utsikten  mot Middelhavet og La Manga.

Det er en liten fotballbane, tennisbaner, utendørs treningsapparater og turstier tilgjengelig for alle gjesters frie benyttelse. Det finnes også flere lekeplasser for barna.

Tryggheten er godt ivaretatt med 24 timers vakthold og  adgangskontroll i porten.

Golfbanen

Med en relativt kupert topografi og svært få hus bygget inntil banen har Polaris World og Jack Nicklaus på Hacienda Riquelme laget en av de beste resortbanene i Spania.

Gode varierte hull, akkurat nok vann og en fantastisk finish for en så ung bane gjør at golfere av alle aldre og nivåer kan bryne seg på et anlegg i internasjonal toppklasse.

Det har allerede vært flere store turneringer på banen, blant annet ble det spanske PGA-mesterskapet holdt her i 2010.

Klikk her for mer info om banen.

Dette er gøy…

Bookingkalender

NB! 15% rabatt for medlemmer av Bergen Golfsenter – rabatten trekkes av på faktura
Rengjøring på €70 kommer i tillegg til prisen og betales direkte til keyholder.

Ta kontakt om du har noen spørsmål…