We have three beautiful penthouse apartments available in the lovely Hacienda Riquelme Golf Resort.

 

 

Adriatico 36
2 bedroom – 1 bathroom penthouse with a beautiful south facing terrace with nice views over the pool area and the 4th and 5th hole.
Located in the building next to Adriatico 38.

Extra: Cleaning fee to be paid to keyholder: €75

 

Booking Calendar -Adriatico 36

 

Adriatico 38
2 bedroom – 2 bathroom penthouse. Probably the best apartment at the resort. Incredible views over the golf course, and all the way to La Manga. The terrace area is huge with one part covered by a pergola (with awning) while the other part functions as a sun deck. No matter what time of year it is, the terrace will always have maximum sun time :-).
Extra: Cleaning fee to be paid to keyholder: €80

 

Booking Calendar -Adriatico 38

 

Atlantico 214
2 bedroom – 1 bathroom penthouse with a very private south facing terrace with incredible views over the 8th, 9th and 18th hole, and all the way to La Manga.
Perfect location with only a short stroll to the shop/restaurant/golf facilites.

Price in Euros by divding by 10 (1 euro = 10 kroner).
Extra: Cleaning fee to be paid to keyholder: €75

 

 

Booking Calendar – Atlantico 214

 

Et leserbrev fra varmen

Nå har vi tilbrakt en uke på Hacienda Riquelme Golf Resort, og for en fantastisk resort dette er. Fra du kommer inn den storslåtte Jeg har vært her 2 ganger tidligere og har spilt Hacienda Riquelme golfbanen flere ganger, men blir ikke lei den. inngangsportalen blir du slått av det flotte område, med springvann og blomstrende bed, palmer og oliventrær over alt. Betjeningen i vakten er hyggelige og hjelpsomme.

Leiligheten vi leier gjennom Bergen Golfsenter ligger helt supert til, med topp solforhold, god utsikt og en svalende bris på takterrassen. Leiligheten er godt utstyrt, og vi mangler ingen ting. Det du trenge kjøper du på supermarkedet som ligger en kort rusletur unna.

Ferske brød kjøpes hver morgen, og frokosten nytes på balkongen med utsikt til 3. tee. Her får vi ofte litt underholdning fra spillere på en tidlig morgenrunde.

Området er utrolig flott bygget ut med pene små blokker med litt forskjellige leiligheter i, som ligger i veldig godt holdte områder. Det er 1800 leiligheter på området, men det skulle en ikke tro. Blokkbebyggelsene er spredd utover et stort område og omkranser en utrolig spennende 18 hulls golfbane. Jeg har vært her 2 ganger tidligere og har spilt Hacienda Riquelme golfbanen flere ganger, men blir ikke lei den. Den er både krevende og nydelig, med kombinasjoner av vann og fairways med rikelig med bunkere. De store flotte greenene er omkranset med dype bunkere, men sanden er fin og det er fult mulig å klare en up&down. Krevende putter på over 20 meter der puttelinjen går både opp og ned og til siden. For en som er vant til å spille på Bergen Golfklubb er dette en utrolig flott opplevelse. Leier du golfbil og starter runden i 15- tiden får du redusert greenfee, og spiller banen på 3-3,5 timer. Her er det ikke mye skog og kratt å lete etter ballene i, men banen krever sin «mann» like fullt.

Banen er utrolig godt holdt og fairwayene er som silke. Ballen ligger nesten alltid perfekt i gresset, og det er god banemerking, slik at avstander er helt OK å finne ut av. Rough’n er av det enklere slaget, men gresstypen er litt seig, så ta litt i når ballen har satt seg litt ned i gresset.

Etter runden er det mulig å sette seg ned på en koselig liten bar ved hull 9 og 18, en leskende kald øl har aldri skadet som en god avslutning på en god golfrunde.

Området har en flott restaurant med god mat til hyggelige priser, baren serverer mye godt, og det er en rolig og fin atmosfære. Biljardbord finner du i etasjen over restauranten.

Når du ikke spiller golf er det rikelig med muligheter i området. Det er kort vei til sjøen, 10 minutter. Det er shoppingmuligheter både like i nærheten – 15 minutter, og en times kjøring til Allicante. Torrevieja ligger ca 35 minutter unna. Flotte veianlegg gjør det lett å kjøre og god skilting gjør det greit å finne frem. En tur til Murcia er også å anbefale. Her rusler du rundt i gamlebyen eller besøker en av shoppinggatene om du liker det. Koselige restauranter er det over alt.

Vil du prøve andre baner, så er det rikelig med baner i området, både 9 og 18 hulls baner.

Jeg vil på det varmeste anbefale å ta turen til Hacienda Riquelme Golf Resort.

 

Jakob