Leiligheten

HR271 er en penthouseleilighet med to soverom, kjøkken, bad, stue ogstor solrik terrasse og ligger i Polaris Worlds golfresort Hacienda Riquelme.

Den ligger ideelt plassert i forhold til første tee, driving range ogalle fasiliteter, og har en strålende utsikt over anlegget, og middelhavet i horisonten.

Soverom 1 har en dobbelseng, mens soverom 2 har to enkle sengersom kan settes sammen til en dobbel.

Utstyr: Fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, vaskemaskin, terrassemøbler, solsenger, satelitt-tv, bredbånd, air condition, sentralfyring, sengetøy, håndklær.

NB! Ligger kun ca 200 meter fra HR688

Hacienda Riquelme

HR271 har en meget god beliggenhet på golfresortetmed kun 150 meter til restaurant/bar, matbutikk, pro-shop, driving range/treningsområde og utslag hull 1.

Det ligger et stortsvømmebasseng rett nedenfor leiligheten. Fra terrassene kan du følge spillet på hull 3 og 4 samt nyte den flotte utsikten mot Middelhavet og La Manga.

Det er en fotballbane, tennisbaner, utendørs treningsapparater og turstier tilgjengelig for alle gjesters benyttelse. Det finnes også flere lekeplasser for barna.

Tryggheten er godt ivaretatt med 24 timers vakthold og adgangskontroll i porten.

Golfbanen

Med en relativt kupert topografi og svært få hus bygget inntil banen har Polaris World og Jack Nicklaus på Hacienda Riquelme laget en av de beste resortbanene i Spania.

Gode varierte hull, akkurat nok vann og en fantastisk finish for en så ung bane gjør at golfere av alle aldre og nivåer kan bryne seg på et anlegg i internasjonal toppklasse.

Det har allerede vært flere store turneringer på banen, blant annet ble det spanske PGA-mesterskapet holdt her i 2010.

Dette er gøy…

Klikk her for mer info om banen.

Bookingkalender

 NB! 15% rabatt for medlemmer av Bergen Golfsenter – rabatten trekkes av på faktura.
Rengjøring på €70 kommer i tillegg til prisen og betales direkte til keyholder.

Ta kontakt om du har noen spørsmål…