Project Description

Vi sitter nå igjen med 8 lag av årets Onlinegolf Vinterserie.

2. sluttspillrunde
Kvartfinalen i Onlinegolf Vinterserie er nå ferdigspilt og vi har nå 8 lag igjen i sluttspillet.
Vi fikk en svært spennende kvartfinale der det helt til siste slag var spenning rundt hvilke lag som kom til å gå videre.
I toppen var, som vanlig, trekløveret Hit and Hope, Far&Sønn og Fab Fore, men lag som SLB og Team Askøy 1773 har virkelig begynt å finne formen og fulgte hakk i hæl.
De tre siste lagene som kan forberede seg til semifinale er In The Hole, High Flying Birdies og Ingolf Kvamme.

Av lagene som røk ut var ATEA kanskje den største overraskelsen. Dessverre spilte nervene deres et puss og to dobbelbogeys på hull 18 sørget for at de røk ut med minst mulig margin.

Vi ser frem mot en spennende avslutning på Onlinegolf Vinterserie. Semifinalen spilles på PGA National og spilletider er klare.

NB! Plutselige endringer grunnet dagens samfunnssituasjon kan få innvirkning på turneringen, men dette får vi eventuelt komme tilbake til.

Resultater


1. sluttspillrunde:

Første sluttspillrunde er gjennomført og vi begynner så smått å se noen favoritter i onlinegolf Vinterserie.
Best på Banff Springs endte Atea med 153 poeng. Laget bestående av Brann-legender og simulatorhissigpropper har startet hardtreningen og viser virkelig at de er å regne med i årets turnering.
På andreplass endte nykommerne i Hit and Hope. De har virkelig vært årets store overraskelse, og må tåle et favorittstempel inn mot de neste rundene.
Også kjekt å se at strilene fra Sotra GK begynner å vise tenner. Både Fab Fore og High Flying Birdies viste gamle kunster og spilte ekstremt bra.
Mest imponerende var kanskje Andre Ulvenes Kleppe som gikk banen på 59 slag brutto.
Junioren er i norgestoppen utendørs, og nærmer seg nå eliten i simulatorgolf.

Kampen om å gå videre ble ekstremt jevn. Her knep Skandsen Lawn Balls Club siste plassen, ett poeng foran MOWI Stars og Hordane.
Vi gratulerer topp 16 med plass i neste runde, og takker alle lag for flott innsats i årets Vinterserie.

Neste runde spilles på Wolf Creek. En utfordrende bane med store høydeforskjeller. Vi anbefaler alle lag å ta en runde eller to med trening. Her kommer course management virkelig til å gjøre en forskjell.

Resultater