Project Description

Bergen Golfsenter disponerer 3 leiligheter rundt den meget anerkjente golfbanen Hacienda Riquelme en time sør for Alicante i Spania. Dette er en bane som har avholdt store proffturneringer, men som samtidig er veldig spillbar for oss vanlige golfere.

Alle tre er penthouse-leiligheter, med umiddelbar nærhet til både treningsområde, første tee og resortfasilitetene. Når man leier leilighet vil man også få mulighet til å spille for “residents green fee”.

Golfbanen og leilighetene ligger i et såkalt “gated community” med 24 timers vakthold. Urbanisasjonen er særdeles godt vedlikeholdt og omgivelsene er av 5-stjernes kvalitet. Utenom golfen er det flere store svømmebasseng i tilknytning til leilighetene, og det er stort sett god plass rundt disse.

Inne på området er det også en god restaurant, og et supermarked som dekker det mest nødvendige.

Om man ikke spiller golf er det altså allikevel mye man kan finne på. Det er som nevnt flere store og flotte svømmebasseng på området, og stort sett veldig god plass rundt disse, selv midt på sommeren. Det er også et treningsområde med apparater, tennisbaner, fotballbane og masse annet som er til eksklusiv benyttelse for de som bor på området.

Her er det med andre ord ingen grunn til å nøle, bare å ta turen!