Vi er nå ferdig med alle de innledende rundene.

RUNDE 4 – 30/1:
Da er alle de innledende rundene over og de fire innledende rundene ga oss 4 forskjellige vinnere. Med 138 poeng fikk SB den høyeste poengsummen i denne runden, og også den høyeste poengsummen i en enkeltrunde i årets turnering. Fab Fore fikk meget imponerende 134 poeng, men det holdt kun til 2. plass denne gang. Disse to lagene var også de to beste lagene sammenlagt og da var det Fab Fore som stod øverst.
Alle guttene på SB får TaylorMade-produkter til en verdi av kr 1.500,-.
Geir Mølholm vant nærmest flagget da han endte 0,1 meter fra hullet, han får ett dusin Titleist Pro V1 for denne bragden. En annen som stod for en bragd var Bjørn Erik Bjerk fra Angry Birdies, han klinte til med en hole in one og vant dermed en Cleveland-wedge for dette.
Vi gratulerer alle vinnerne og ønsker alle kvalifiserte lag lykke til i sluttspillet.

RUNDE 3 – 11/1:
Det ble 18 tøffe hull for mange på den svært krevende Quail Hollow, veldig mange lag hadde vesentlig lavere score i denne runden enn i de to første rundene i årets turnering. Det laget som taklet banen desidert best var Team 1763, med de to beste individuelle scorene, 42 poeng, på Kjetil Johannessen og Mads Thers endte laget på imponerende 117 poeng. Dette var en seiersmargin på hele 7 poeng ned til In The Hole og Droppa Ballær. Sistnevnte lag var ett av kun 3 lag som hadde flere poeng i runde 3 enn i runde 2.
Vinnerlaget får et gavekort på Callaway-produkter til en verdi av kr 1.500,- til hver spiller.

Gunnar Knutsvik snek seg nærmest flagget på hull 15 og vinner ett dusin Titleist Pro V1 for denne bragden.

Vi gratulerer alle vinnerne og ønsker alle lag lykke til på Spanish Bay i siste innledende runde

RUNDE 2 – 12/12:

Andre runde i Onlinegolf Vinterserie er fullført og denne gang var det fjorårsvinnerne Fab Fore som trakk lengste strået. 
Med fantastiske 127 poeng var de to poeng foran No Name på andreplass. Tredjeplassen gikk til Statoil Wood. 
De fire fyrene fra Fab Fore får et gavekort på Ping-produkter til en verdi av 1500,- hver.

Vinneren av closest to pin ble supersvensken Mats Jönsson og han får et dusin Titleist ProV1. Han gikk forøvrig runden på 64 slag brutto. En fantastisk prestasjon.

Vi gratulerer alle premievinnere og ønsker alle lag lykke til på Quail Hollow i runde 3.

RUNDE 1 – 21/11:

Det ble svært tett på St Andrews Jubilee og kun ett poeng skilte de to beste lagene i denne runden. Det var to tidligere vinnerlag som kjempet om seieren og tilslutt var det Sotraguttene fra High Flying Birdies som tok hjem seieren med totalt 122 poeng. In The Hole endte på 121 poeng og de vil nok være bitter når to av deres tre tellende scorer kun klarte å sanke inn ett poeng på hull 18. 
Vi gratulerer High Flying Birdies med gavekort på Pingprodukter til en verdi av kr 1.500,- til hver spiller på laget.
Det var også ekstremt tett i nærmest flagget-konkurranse, faktisk så tett at vi ikke klarte å skille Rene Tvedt Pedersen og Egil Østvik. Begge disse var 1,1 meter fra flagget og vinner dermed hvert sitt dusin med Titleist Pro V1.

Nye sjanser og nye muligheter på Casa de Campo (Teeth of the dog) i runde 2 og denne er allerede i gang.